נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
By-products from the grape
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1926
Total pages:
3
Source of publication :
Yedeoth (Proceedings of the Agricultural Research Station)
Author :
Katzprowsky, Samson
;
.
Related personalities :
Unit:
Agricultural Experiment Station. Extension Division
Document Type:
article
;
.
Language:
Hebrew
;
.
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
כרך א (חוב' ב), עמ' 56-54
Editors' remarks:
Extension
food preservation
jams
Vitis / grapes
Show More
Related Content
More details
ID:
58575
Last updated date:
12/07/2022 17:01
Creation date:
12/04/2022 11:35
You may also be interested in
Pickling of cucumbers
מסמך מורשת
Learn more
Preparing tins for pickling
מסמך מורשת
Learn more
Instructions for the pickling of cabbage and cauliflower
מסמך מורשת
Learn more
Instructions for harvesting of cauliflower for export
מסמך מורשת
Learn more
Preservation of onions
מסמך מורשת
Learn more
Decay of onions and its control
מסמך מורשת
Learn more
Heritage document
By-products from the grape
כרך א (חוב' ב), עמ' 56-54
Heritage document
You may also be interested in