נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
Prevention of aflatoxin formation by natural products
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1994
Source of publication :
Israel Agresearch
Authors :
Paster, Nachman
;
.
Volume :
ז חוב' 2
Co-Authors:
Facilitators :
From page:
123
To page:
131
(
Total pages:
9
)
Link :
Prevention of aflatoxin formation by natural products
Abstract:
Note:
Added an English summary
Related Files :
Link to fileF;
Link to fileF;
food storage
fungi
spices; medicinal plants; perfumes
technology and storage
toxins
Show More
Related Content
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
article
;
.
Language:
Hebrew
Editors' remarks:
ID:
59294
Last updated date:
08/06/2022 12:18
Creation date:
08/06/2022 12:17
You may also be interested in
שימוש בחומרי טבע כתוספים לשימור תוצרת חקלאית גולמית ומזונות מעובדים כנגד פטריות עובש ולשם מניעת יצירת רעלנים (מיקוטוקסינים)
דוח מחקר
Learn more
Israel agresearch: Spices and aromatic plants
פרסום מדעי
Learn more
A commercial-scale study of the efficiency of propionic acid and calcium propionate as fungistats in poultry feed
מסמך מורשת
Learn more
Aflatoxin in imported corn
מסמך מורשת
Learn more
Postharvest physiology and technology of fresh culinary herbs
פרסום מדעי
Learn more
The use of natural products to control molds attacking food and grain in storage
פרסום מדעי
Learn more
Scientific Publication
Prevention of aflatoxin formation by natural products
ז חוב' 2
Added an English summary
Scientific Publication
You may also be interested in