נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
Keeping flavor quality of “Vinola” at handling, storage and shelf life
Back to search
Previous item
Next item
Author :
Cohen, Eliyahu
;
.
Shalom, Yavin
;
.
Shapira, Boris
;
.
Co-Authors:
Volume :
49 (1)
Year:
1995
Source of publication :
Alon Ha'Note'a
Database:
Unit:
Department of Postharvest Science of Fresh Produce
From page:
41
To page:
44
(
Total pages:
4
)
Link :
Publication Type:
Non-reviewed publication
;
.
Related Files :
Link to fileF;
Abstract:
Notes:
Editors' remarks:
Citrus
Common mandarin
food storage
postharvest physiology
postharvest treatment
shelf life
taste
VINOLA
waxing
Show More
Related Content
More details
ID:
59877
Last updated date:
12/07/2022 16:55
Creation date:
26/06/2022 09:30
You may also be interested in
שיפור האיכות והארכת משך האחסון של אבוקדו ביולוגי
דוח מחקר
Learn more
השתנות הטעם והארומה של פירות מנדרינה לאחר הקטיף
פרסום מקצועי
Learn more
Avocado fruit waxing
פרסום מקצועי
Learn more
Determining time of maturation and harvest of new mandarin variety “Vinola”, effect of wax coating and cold storage on fruit quality
פרסום מקצועי
Learn more
Postharvest effect of natural wax coating on quality of “Murcott” tangerine
פרסום מקצועי
Learn more
Storage and shelf life of “Nectar”, new mandarin variety
פרסום מקצועי
Learn more
Non-reviewed publication
Keeping flavor quality of “Vinola” at handling, storage and shelf life
49 (1)
Non-reviewed publication
You may also be interested in