נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
Postharvest behavior of “Or” mandarin vs. “Orah”
Back to search
Previous item
Next item
Author :
Cohen, Eliyahu
;
.
Cohen, Lea
;
.
Shalom, Yavin
;
.
Shapira, Boris
;
.
Vardi, Aliza
;
.
Co-Authors:
טל עמית - המועצה לשיווק פרי הדר
Volume :
51
Year:
1997
Source of publication :
Alon Ha'Note'a
Database:
Unit:
Agricultural Research Organization (Unit)
From page:
190
To page:
193
(
Total pages:
4
)
Link :
Publication Type:
Non-reviewed publication
;
.
Related Files :
Link to fileF;
Abstract:
Notes:
Editors' remarks:
Citrus
Common mandarin
food storage
ORA
ORRI (Common mandarin)
postharvest physiology
Show More
Related Content
More details
ID:
59889
Last updated date:
12/07/2022 16:55
Creation date:
26/06/2022 10:10
You may also be interested in
Keeping flavor quality of “Vinola” at handling, storage and shelf life
פרסום מקצועי
Learn more
Degreening “Nova” mandarin to improve fruit peel color
פרסום מקצועי
Learn more
“Orah”, a new variety of mandarin: Postharvest study of its characteristics
פרסום מקצועי
Learn more
Postharvest effect of natural wax coating on quality of “Murcott” tangerine
פרסום מקצועי
Learn more
Storage and shelf life of “Nectar”, new mandarin variety
פרסום מקצועי
Learn more
השימוש בבטנות Xtend TM להפחתת טעם הלוואי במורקוט ופירוק החומצה באורה לאחר הקטיף
פרסום מדעי
Learn more
Non-reviewed publication
Postharvest behavior of “Or” mandarin vs. “Orah”
טל עמית - המועצה לשיווק פרי הדר
51
Non-reviewed publication
You may also be interested in