נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
Postharvest effect of natural wax coating on quality of “Murcott” tangerine
Back to search
Previous item
Next item
Author :
Cohen, Eliyahu
;
.
Cohen, Lea
;
.
Shalom, Yavin
;
.
Shapira, Boris
;
.
Vardi, Aliza
;
.
Co-Authors:
Volume :
51
Year:
1997
Source of publication :
Alon Ha'Note'a
Database:
Unit:
Agricultural Research Organization (Unit)
From page:
331
To page:
334
(
Total pages:
4
)
Link :
Publication Type:
Non-reviewed publication
;
.
Related Files :
Link to fileF;
Abstract:
Notes:
Editors' remarks:
Citrus
food storage
MURCOTT (Common mandarin)
postharvest physiology
postharvest treatment
Tangors
waxing
Show More
Related Content
More details
ID:
59892
Last updated date:
12/07/2022 16:55
Creation date:
26/06/2022 10:19
You may also be interested in
Effects of gamma-irradiation mutagenesis for induction of seedlessness, on the quality of mandarin fruit
פרסום מדעי
Learn more
The effect of growing area, rootstock, harvest time, waxing and storage temperatures on postharvest quality of Murkot mandarine fruit
מסמך מורשת
Learn more
Postharvest Ethanol Buildup and Off-flavor in `Murcott' Tangerine Fruits
פרסום מדעי
Learn more
Storage temperature, duration and wax coating on the keeping quality of 'Nova' mandarin
פרסום מדעי
Learn more
Does wax coating affect flavor of "Murcott" tangerines
פרסום מקצועי
Learn more
השימוש בבטנות Xtend TM להפחתת טעם הלוואי במורקוט ופירוק החומצה באורה לאחר הקטיף
פרסום מדעי
Learn more
Non-reviewed publication
Postharvest effect of natural wax coating on quality of “Murcott” tangerine
51
Non-reviewed publication
You may also be interested in