Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
השפעת הטיפול בלחץ הידרודינמי על שינויי צבע של בשר מוכשר ארוז בוואקום [תקציר]
Year:
2000
Authors :
Holzer, Zvi
;
.
Volume :
הכנס ה-12
Co-Authors:

א' קמפבל, ב' ברי, א' ספניר, מ' סלומון - משרד החקלאות האמריקאי

Facilitators :
From page:
80
To page:
81
(
Total pages:
2
)
Abstract:
Note:
Related Files :
color (animals)
kashrut
meat
Show More
Related Content
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
Abstract
;
.
Language:
Hebrew
Editors' remarks:
ID:
62135
Last updated date:
21/09/2022 11:16
Creation date:
21/09/2022 11:16
Scientific Publication
השפעת הטיפול בלחץ הידרודינמי על שינויי צבע של בשר מוכשר ארוז בוואקום [תקציר]
הכנס ה-12

א' קמפבל, ב' ברי, א' ספניר, מ' סלומון - משרד החקלאות האמריקאי

Scientific Publication
נגישות
menu      
You may also be interested in