נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
ננו-חומרים מבוססי פולימרים טבעיים לשיפור איכות והשתמרות של תוצרת חקלאית
Back to search
Previous item
Next item
Author :
Poverenov, Elena
;
.
Co-Authors:
Volume :
76 (פברואר)
Year:
2022
Source of publication :
Alon Ha'Note'a
Database:
Unit:
From page:
41
To page:
45
(
Total pages:
5
)
Link :
Publication Type:
Conference paper
;
.
Related Files :
Link to fileF;
Abstract:
Notes:
Editors' remarks:
food quality
Natural polymers
shelf life
Storage of agricultural produce and food
Show More
Related Content
More details
ID:
63490
Last updated date:
22/02/2023 12:14
Creation date:
22/02/2023 12:14
You may also be interested in
Development of Safe Materials for Antimicrobial Food Packing Using Covalent Linkage of Quaternary Ammonium Salts
דוח מחקר
Learn more
New approaches to promote applications of edible coatings that improve safety and quality of fresh agricultural and food products
דוח מחקר
Learn more
אריזה אנטימיקרוביאלית חדשנית להארכת חיי מדף של דגים טריים
דוח מחקר
Learn more
Nanotechnological Approaches to Form Active Edible Films and Coatings to Enhance Quality and Storability of Agricultural Food Products
פרסום מדעי
Learn more
Advanced edible coatings to improve quality and to prolong shelf life of fresh agricultural products
פרסום מדעי
Learn more
Keeping flavor quality of “Vinola” at handling, storage and shelf life
פרסום מקצועי
Learn more
Non-reviewed publication
ננו-חומרים מבוססי פולימרים טבעיים לשיפור איכות והשתמרות של תוצרת חקלאית
76 (פברואר)
Non-reviewed publication