נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
Changes in browning potential and subcellular localization of polyphenol oxidase in avocado mesocarp during ripening
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1978
Total pages:
58
Source of publication :
Volcani reports
Author :
Kahn, Varda
;
.
Sharon, Osnat
;
.
Related personalities :
Unit:
Institute for Technology and Storage of Agricultural Products
Document Type:
Report
;
.
Volcani periodical researches
;
.
Language:
Hebrew
;
.
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
בולטין מס' 181; נוספו שער ותקציר באנגלית
Editors' remarks:
enzymes
food storage
Persea americana
ripening
senescence
Show More
Related Content
More details
ID:
63636
Last updated date:
16/03/2023 14:31
Creation date:
16/03/2023 09:23
You may also be interested in
Avocado Mesocarp; Browning Potential, Carotenoid Content, Polyphetiol Oxidase, Catalase and Peroxidase Activities: Comparison Between Six Avocado Cultivars
פרסום מדעי
Learn more
The Intracellular Location of Particulate‐Bound Polyphenol Oxidase in Avocado Mesocarp
פרסום מדעי
Learn more
Browning Potential, PPO, Catalase and Acid Phosphatase Activities during Ripening of Non‐chilled and Chilled Avocado
פרסום מדעי
Learn more
השפעות 1-MCP על הבשלה, הזדקנות וטעם של מלון מטיפוס 'גליה'
דוח מחקר
Learn more
Changes in browning potential and subcellular locatization of polyphenol oxidase in avocado mesocarp during ripening
פרסום מדעי
Learn more
Peroxidase from potato tubers: Partial biochemical characterization of the enzyme and changes in enzyme activity during storage of tubers at 4 (degrees) C and 17 (degrees) C
מסמך מורשת
Learn more
Heritage document
Changes in browning potential and subcellular localization of polyphenol oxidase in avocado mesocarp during ripening
בולטין מס' 181; נוספו שער ותקציר באנגלית
Heritage document
You may also be interested in