נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
A study of the optimal conditions for canning whole, peeled and unpeeled apricots
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1974
Total pages:
14
Source of publication :
Volcani reports
Author :
Ben-Gera, Itamar
;
.
Harel, Stella
;
.
Kanner, Joseph
;
.
Related personalities :
Unit:
Institute for Technology and Storage of Agricultural Products
Document Type:
Report
;
.
Volcani periodical researches
;
.
Language:
Hebrew
;
.
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
בולטין מס' 146; נוספו שער ותקציר באנגלית
Editors' remarks:
food preservation
food storage
Prunus armeniaca
technology and storage
Show More
Related Content
More details
ID:
64311
Last updated date:
21/05/2023 09:21
Creation date:
21/05/2023 09:21
You may also be interested in
Experiments in extending the marketing period of apricots
מסמך מורשת
Learn more
Effect of dietary iron on lipid peroxidation of muscle food
דוח מחקר
Learn more
Grapes, wines and by-products as potential sources of antioxidants
דוח מחקר
Learn more
Utilization of apricots as a dried fruit and as “leather”
מסמך מורשת
Learn more
איסום משמש "קנינו" ואפרסק "אלברטה"
פרסום מקצועי
Learn more
Nitric-oxide myoglobin as an inhibitor of lipid oxidation
פרסום מדעי
Learn more
Heritage document
A study of the optimal conditions for canning whole, peeled and unpeeled apricots
בולטין מס' 146; נוספו שער ותקציר באנגלית
Heritage document
You may also be interested in