נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
Browning of avocado mesocarp: Comparison between the Fuerte and Lerman cultivars
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1976
Total pages:
84
Source of publication :
Volcani reports
Author :
Kahn, Varda
;
.
Related personalities :
Unit:
Institute for Technology and Storage of Agricultural Products
Document Type:
Report
;
.
Volcani periodical researches
;
.
Language:
Hebrew
;
.
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
מחברים נוספים: א' גולן (גולדהירש) וא' סדובסקי; בולטין מס' 158; נוספו שער ותקציר באנגלית
Editors' remarks:
food storage
FUERTE
LERMAN (Persea americana)
necrosis
Persea americana
technology and storage
Show More
Related Content
More details
ID:
64946
Last updated date:
13/07/2023 11:35
Creation date:
13/07/2023 11:34
You may also be interested in
Polyphenol oxidase isoenzymes in avocado
פרסום מדעי
Learn more
Polyphenol oxidase activity and browning of three avocado varieties
פרסום מדעי
Learn more
Relationship between polyphenols and browning in avocado mesocarp. Comparison between the Fuerte and Lerman cultivars
פרסום מדעי
Learn more
SOME BIOCHEMICAL PROPERTIES OF POLYPHENOLOXIDASE FROM TWO AVOCADO VARIETIES DIFFERING IN THEIR BROWNING RATES
פרסום מדעי
Learn more
EVALUATION OF BROWNING POTENTIAL IN AVOCADO MESOCARP
פרסום מדעי
Learn more
Accumulation of fluorescent lipid-peroxidation products during ripening of 'Fuerte' avocado fruits
פרסום מקצועי
Learn more
Heritage document
Browning of avocado mesocarp: Comparison between the Fuerte and Lerman cultivars
מחברים נוספים: א' גולן (גולדהירש) וא' סדובסקי; בולטין מס' 158; נוספו שער ותקציר באנגלית
Heritage document
You may also be interested in