Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
The effect of cultural factors on the keeping quality of red radishes for export
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1978
Total pages:
18
Source of publication :
Volcani reports
Author :
Temkin-Gorodeiski, Naomi
;
.
Zisman, Uzi
;
.
Related personalities :
Unit:
Institute for Technology and Storage of Agricultural Products
Document Type:
Report
;
.
Review
;
.
Volcani periodical researches
;
.
Language:
Hebrew
;
.
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
סקירה מקדימה מס' 771; נוספו שער ותקציר באנגלית
Editors' remarks:
export
food storage
Raphanus sativus var. radicula
technology and storage
Show More
Related Content
More details
ID:
65105
Last updated date:
13/08/2023 08:48
Creation date:
13/08/2023 08:47
You may also be interested in
The effect of prestorage CO2 treatment on the keeping quality of radishes
מסמך מורשת
Learn more
Effects of drying and disinfection before storage on the keeping quality of onions for export
מסמך מורשת
Learn more
The effect of the growing method on the keeping quality of eggplant fruit for export
מסמך מורשת
Learn more
Effect of the systems of growing eggplants for export on their storage quality
מסמך מורשת
Learn more
The influence of various treatments on the keeping quality of red radishes for export (1979/80)
מסמך מורשת
Learn more
The effect of CO2 treatment on the keeping quality of radishes for export (1980/81)
מסמך מורשת
Learn more
Heritage document
The effect of cultural factors on the keeping quality of red radishes for export
סקירה מקדימה מס' 771; נוספו שער ותקציר באנגלית
Heritage document
נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
You may also be interested in