נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
התאמת הזן ספדונה לתעשיית השימורים
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1968
Total pages:
11
Source of publication :
Author :
Kanner, Joseph
;
.
Ludin, Asher
;
.
Samish, Zdenka
;
.
Related personalities :
Unit:
Institute of Food Technology
Document Type:
Report
;
.
Language:
Hebrew
;
.
Related Files :
Notes:
- דו"ח פנימי
- מתוך: כתביה המדעיים של זדנקה סמיש, כרך 2
Editors' remarks:
food preservation
food technology
Pyrus communis
SPADONA
Show More
Related Content
More details
ID:
65210
Last updated date:
14/08/2023 12:30
Creation date:
14/08/2023 12:30
You may also be interested in
Suitability of some apple varieties as raw material for fruit products
מסמך מורשת
Learn more
ייצור ניסיוני של שימורי תירס מתוק
מסמך מורשת
Learn more
Utilization of apricots as a dried fruit and as “leather”
מסמך מורשת
Learn more
Experiments on the industrial utilization of the guava and the pomegranate
מסמך מורשת
Learn more
Evaluation of peach varieties for canning
מסמך מורשת
Learn more
Investigation into the peeling of tomatoes for canning
פרסום מדעי
Learn more
Heritage document
התאמת הזן ספדונה לתעשיית השימורים
- דו"ח פנימי
- מתוך: כתביה המדעיים של זדנקה סמיש, כרך 2
Heritage document
You may also be interested in