נגישות
menu      
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
כיצד כנות, בשילוב עם איכויות מים שונות, משפיעות על היבול והאיכות של פרי עגבניות צ'רי מורכבות לאחר הקטיף?
Author :
Abu-Glaion, Hayam
;
.
Alkalai-Tuvia, Sharon
;
.
Chalupowicz, Daniel
;
.
Fallik, Elazar
;
.
Zaaroor, Merav
;
.
Co-Authors:

מילי זנבר, מיכל עמיחי, שבתאי כהן (מו"פ רמת נגב), ציון שמר, שלמה שריג

Volume :
גיליון 311
Year:
2017
Source of publication :
Sade weYaraq
Database:
Unit:
Department of Postharvest Science of Fresh Produce
From page:
51
To page:
54
(
Total pages:
4
)
Link :
Publication Type:
Non-reviewed publication
;
.
Related Files :
Abstract:

Notes:
Editors' remarks:
food quality
grafting (plants)
Negev
postharvest physiology
Solanum lycopersicum var. cerasiforme
water
Show More
Related Content
More details
ID:
66196
Last updated date:
31/10/2023 09:17
Creation date:
31/10/2023 09:14
You may also be interested in
Non-reviewed publication
כיצד כנות, בשילוב עם איכויות מים שונות, משפיעות על היבול והאיכות של פרי עגבניות צ'רי מורכבות לאחר הקטיף?

מילי זנבר, מיכל עמיחי, שבתאי כהן (מו"פ רמת נגב), ציון שמר, שלמה שריג

גיליון 311

Non-reviewed publication

You may also be interested in