נגישות
menu      
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
פלפל אדום: איכות, מרכיבים תזונתיים וארומה לאחר אחסנה ממושכת בטמפרטורות תת-אופטימליות
Author :
Alkalai-Tuvia, Sharon
;
.
Chalupowicz, Daniel
;
.
Fallik, Elazar
;
.
Co-Authors:
Volume :
גיליון 335
Year:
2020
Source of publication :
Sade weYaraq
Database:
Unit:
The Institute of Postharvest and Food Sciences
From page:
66
To page:
70
(
Total pages:
5
)
Link :
Publication Type:
Non-reviewed publication
;
.
Related Files :
Abstract:

מחקר זה הוכיח, כי איכותו החיצונית, הפנימית, התזונתית והארומה של הפלפל האדום יכולה להישמר בטמפרטורות תת-אופטימליות של 4 מ"צ, טמפרטורה שתקטול את הזבוב הים התיכוני, אשר יכולה לשמש כטיפול הסגר (מתוך המאמר)

Notes:
Editors' remarks:
Capsicum annuum (pepper)
food storage
odors
temperature
Show More
Related Content
More details
ID:
66521
Last updated date:
13/11/2023 11:37
Creation date:
13/11/2023 11:29
You may also be interested in
Non-reviewed publication
פלפל אדום: איכות, מרכיבים תזונתיים וארומה לאחר אחסנה ממושכת בטמפרטורות תת-אופטימליות
גיליון 335

מחקר זה הוכיח, כי איכותו החיצונית, הפנימית, התזונתית והארומה של הפלפל האדום יכולה להישמר בטמפרטורות תת-אופטימליות של 4 מ"צ, טמפרטורה שתקטול את הזבוב הים התיכוני, אשר יכולה לשמש כטיפול הסגר (מתוך המאמר)

Non-reviewed publication
You may also be interested in