נגישות
menu      
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
אחסנת פלפל צהוב בטמפרטורות תת-אופטימליות לשמירה על איכותו ומרכיביו התזונתיים לאחר הקטיף
Author :
Alkalai-Tuvia, Sharon
;
.
Chalupowicz, Daniel
;
.
Fallik, Elazar
;
.
Co-Authors:
Volume :
גיליון 336
Year:
2021
Source of publication :
Sade weYaraq
Database:
Unit:
The Institute of Postharvest and Food Sciences
From page:
35
To page:
38
(
Total pages:
4
)
Link :
Publication Type:
Non-reviewed publication
;
.
Related Files :
Abstract:

כושר אחסנתו של הפלפל הצהוב אמנם קצר יותר, אך הוא פודה מחירים גבוהים יותר בשווקים. כדי לנסות ולהאריך את משך האחסון, בחנה עבודה זו, במשך שנתיים, כיצד טמפרטורות אחסנה תת-אופטימליות (4 ו-1.5 מ"צ), היכולות לשמש כטיפולי הסגר, ישפיעו על מדדי איכות חיצוניים ועל מרכיבים תזונתיים בפלפל צהוב, לאחר קטיף ואחסנה ממושכת. (מתוך המאמר)
 

Notes:
Editors' remarks:
Capsicum annuum (pepper)
food storage
postharvest physiology
temperature
Show More
Related Content
More details
ID:
66523
Last updated date:
13/11/2023 13:28
Creation date:
13/11/2023 13:27
You may also be interested in
Non-reviewed publication
אחסנת פלפל צהוב בטמפרטורות תת-אופטימליות לשמירה על איכותו ומרכיביו התזונתיים לאחר הקטיף
גיליון 336

כושר אחסנתו של הפלפל הצהוב אמנם קצר יותר, אך הוא פודה מחירים גבוהים יותר בשווקים. כדי לנסות ולהאריך את משך האחסון, בחנה עבודה זו, במשך שנתיים, כיצד טמפרטורות אחסנה תת-אופטימליות (4 ו-1.5 מ"צ), היכולות לשמש כטיפולי הסגר, ישפיעו על מדדי איכות חיצוניים ועל מרכיבים תזונתיים בפלפל צהוב, לאחר קטיף ואחסנה ממושכת. (מתוך המאמר)
 

Non-reviewed publication
You may also be interested in