נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
This item is archived
שימור איכות עגבניות רגילות ועגבניות צ'רי המיועדות לייצוא ולשוק המקומי
Back to search
Previous item
Next item
Principal Investigator :
Fallik, Elazar
;
.
Principal Investigator :
Partner :
Alkalai-Tuvia, Sharon
;
.
Copel, Azica
;
.
Grinberg, Shoshana
;
.
Other researchers :
זיידאן, עומר
Year:
2000
Project number :
406-0826-00
Link :
שימור איכות עגבניות רגילות ועגבניות צ'רי המיועדות לייצוא ולשוק המקומי
Research Foundation:
The Israel Vegetable Board
Domain :
Food Products: Safety, security, quality (domain)
;
.
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
Editors' remarks:
Bet She'an Valley
Bsor
Eden farms
Solanum lycopersicum
Solanum lycopersicum var. cerasiforme
varieties
Show More
Related Content
More details
ID:
66584
Last updated date:
15/11/2023 11:26
Creation date:
15/11/2023 11:26
You may also be interested in
Development of new technologies to maintain the melon quality during prolonged storage and to examine new varieties
דוח מחקר
Learn more
Development of new methods for simultaneously cleaning and disinfecting fresh produce after harvest
דוח מחקר
Learn more
Development of new technologies for cleaning and disinfecting agricultural fresh produce after harvest
דוח מחקר
Learn more
Development of new technologies to extend the storability of bell sweet peppers, examining new varieties and studying the biochemical and molecular basis for quality deterioration
דוח מחקר
Learn more
A short prestorage hot water rinse and brushing reduces decay development in tomato, while maintaining its quality
פרסום מדעי
Learn more
The influence of different factors on the quality of peppers in storage
מסמך מורשת
Learn more
Research report
שימור איכות עגבניות רגילות ועגבניות צ'רי המיועדות לייצוא ולשוק המקומי
זיידאן, עומר
406-0826-00
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Research report
You may also be interested in