נגישות
menu      
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
השקיית פלפל במים מליחים: כיצד כמות ורמת מליחות של מי השקיה משפיעות על איכות פלפל לאחר הקטיף ועל רגישותו לנזקי צינה?
Author :
Alkalai-Tuvia, Sharon
;
.
Chalupowicz, Daniel
;
.
Fallik, Elazar
;
.
Co-Authors:
Volume :
340
Year:
2021
Source of publication :
Sade weYaraq
Database:
Unit:
Department of Postharvest Science of Fresh Produce
From page:
65
To page:
68
(
Total pages:
4
)
Link :
Publication Type:
Non-reviewed publication
;
.
Related Files :
Abstract:

במשך שתי עונות גידול רצופות בחנו כיצד האיכות והכמות של מי ההשקיה בערבה התיכונה השפיעו על איכות פלפל לאחר אחסנה ממושכת ועל חיי מדף. צמחי הפלפל הושקו בשלוש רמות של מליחות ובשלוש כמויות של מים, בהתאם למליחות. נמצא כי איכות הפרי הטובה ביותר לאחר אחסנה וחיי מדף התקבלה בהשקיית הצמחים במים מליחים, ברמה של 2.8 דצ"ס/מ' (מתוך המאמר)

Notes:
Editors' remarks:
Arava (Region)
Capsicum annuum (pepper)
cold stress
food quality
food storage
irrigation
saline water
shelf life
Show More
Related Content
More details
ID:
66721
Last updated date:
20/11/2023 07:45
Creation date:
20/11/2023 07:43
You may also be interested in
Non-reviewed publication
השקיית פלפל במים מליחים: כיצד כמות ורמת מליחות של מי השקיה משפיעות על איכות פלפל לאחר הקטיף ועל רגישותו לנזקי צינה?
340

במשך שתי עונות גידול רצופות בחנו כיצד האיכות והכמות של מי ההשקיה בערבה התיכונה השפיעו על איכות פלפל לאחר אחסנה ממושכת ועל חיי מדף. צמחי הפלפל הושקו בשלוש רמות של מליחות ובשלוש כמויות של מים, בהתאם למליחות. נמצא כי איכות הפרי הטובה ביותר לאחר אחסנה וחיי מדף התקבלה בהשקיית הצמחים במים מליחים, ברמה של 2.8 דצ"ס/מ' (מתוך המאמר)

Non-reviewed publication
You may also be interested in