נגישות
menu      
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
השפעת כנות על ארומה וטעם של אבטיח מזן פאסיניישן לאחר הקטיף
Author :
Alkalai-Tuvia, Sharon
;
.
Azoulay, Tamar
;
.
Chalupowicz, Daniel
;
.
Fallik, Elazar
;
.
Co-Authors:
Volume :
גיליון 341
Year:
2021
Source of publication :
Sade weYaraq
Database:
Unit:
Department of Postharvest Science of Fresh Produce
From page:
58
To page:
61
(
Total pages:
4
)
Link :
Publication Type:
Non-reviewed publication
;
.
Related Files :
Abstract:

מחקר זה בחן כיצד שילוב של רוכב (פאסיניישן) וכנות שונות ( AQ, TZ , נורית וטצקאבוטו), בהשוואה לצמחים לא מורכבים או מורכבים על עצמם, משפיע על מדדי איכות חיצוניים, פנימיים, סנסורים וארומטיים של אבטיח לאחר הקטיף, שנקטף מבית רשת נגד חרקים ואוחסן 6 ימים בטמפרטורה של כ-20 מ"צ. (מתוך המאמר)

Notes:
Editors' remarks:
Bsor
Citrullus lanatus
grafting (plants)
odors
postharvest physiology
taste
Show More
Related Content
More details
ID:
66727
Last updated date:
20/11/2023 08:12
Creation date:
20/11/2023 08:10
You may also be interested in
Non-reviewed publication
השפעת כנות על ארומה וטעם של אבטיח מזן פאסיניישן לאחר הקטיף
גיליון 341

מחקר זה בחן כיצד שילוב של רוכב (פאסיניישן) וכנות שונות ( AQ, TZ , נורית וטצקאבוטו), בהשוואה לצמחים לא מורכבים או מורכבים על עצמם, משפיע על מדדי איכות חיצוניים, פנימיים, סנסורים וארומטיים של אבטיח לאחר הקטיף, שנקטף מבית רשת נגד חרקים ואוחסן 6 ימים בטמפרטורה של כ-20 מ"צ. (מתוך המאמר)

Non-reviewed publication
You may also be interested in