מחקר זה בחן כיצד שילוב של רוכב (פאסיניישן) וכנות שונות ( AQ, TZ , נורית וטצקאבוטו), בהשוואה לצמחים לא מורכבים או מורכבים על עצמם, משפיע על מדדי איכות חיצוניים, פנימיים, סנסורים וארומטיים של אבטיח לאחר הקטיף, שנקטף מבית רשת נגד חרקים ואוחסן 6 ימים בטמפרטורה של כ-20 מ"צ. (מתוך המאמר)
מחקר זה בחן כיצד שילוב של רוכב (פאסיניישן) וכנות שונות ( AQ, TZ , נורית וטצקאבוטו), בהשוואה לצמחים לא מורכבים או מורכבים על עצמם, משפיע על מדדי איכות חיצוניים, פנימיים, סנסורים וארומטיים של אבטיח לאחר הקטיף, שנקטף מבית רשת נגד חרקים ואוחסן 6 ימים בטמפרטורה של כ-20 מ"צ. (מתוך המאמר)