נגישות
menu      
Advanced Search

מילי זנבר, יורם צביאלי, שמעון פבוניה - מו"פ ערבה תיכונה וצפונית;

עדי סויסה, דוד זילברמן - אגף הירקות, שה"מ, משרד החקלאות ופיתוח הכפר.

Yevul see (in Hebrew)

הצלחת הפלפל הישראלי בשוקי היצוא לאירופה, לרוסיה ולצפון אמריקה, מותנית בשמירה על איכות הפרי לאחר הקטיף במשך 20 יום לפחות; בפעולות לשמירת האיכות יש להתחיל כבר בעת הגידול; טיפול בשדה נגד מחלות עלווה ונגד מחלות פרי; הקפדה על ניקיון (סניטציה) בתוך בית הגידול ובסביבתו; קטיף פרי במועדו, ודיוק בפעולת הקטיף. ביצוע מוקפד של הטיפולים לפני ולאחר הקטיף, ושמירה על שרשרת קירור עד הגעת הפרי ליעדו הסופי, יבטיחו איכות מעולה וחיי מדף ארוכים של פירות הפלפל.  

Powered by ClearMash Solutions Ltd -
Volcani treasures
About
Terms of use
הנחיות והמלצות לטיפול בפרי פלפל קטוף ליצוא 2024-2023

מילי זנבר, יורם צביאלי, שמעון פבוניה - מו"פ ערבה תיכונה וצפונית;

עדי סויסה, דוד זילברמן - אגף הירקות, שה"מ, משרד החקלאות ופיתוח הכפר.

גיליון 208

הצלחת הפלפל הישראלי בשוקי היצוא לאירופה, לרוסיה ולצפון אמריקה, מותנית בשמירה על איכות הפרי לאחר הקטיף במשך 20 יום לפחות; בפעולות לשמירת האיכות יש להתחיל כבר בעת הגידול; טיפול בשדה נגד מחלות עלווה ונגד מחלות פרי; הקפדה על ניקיון (סניטציה) בתוך בית הגידול ובסביבתו; קטיף פרי במועדו, ודיוק בפעולת הקטיף. ביצוע מוקפד של הטיפולים לפני ולאחר הקטיף, ושמירה על שרשרת קירור עד הגעת הפרי ליעדו הסופי, יבטיחו איכות מעולה וחיי מדף ארוכים של פירות הפלפל.  

Non-reviewed publication
You may also be interested in