Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
"Healthy" red meat
Back to search
Previous item
Next item
Principal Investigator :
Kanner, Joseph
;
.
Principal Investigator :
Partner :
Aharoni, Yoav
;
.
Akiri, Bezalel
;
.
Angel, Samuel
;
.
Granit, Rina
;
.
Holzer, Zvi
;
.
Orlov, Alla V.
;
.
Other researchers :
Year:
2002
Project number :
416-0471-02
Link :
"Healthy" red meat
Research Foundation:
Ministry of Agriculture - Chief Scientist
Domain :
beef cattle (domain)
;
.
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
Editors' remarks:
beef cattle
food quality
meat
oxidation
shelf life
vitamins
Show More
Related Content
More details
ID:
856
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
18/03/2018 17:33
You may also be interested in
שיפור יציבות הצבע בבשר בקר מגידול מקומי
דוח מחקר
Learn more
Quality of beef marketed in Israel
דוח מחקר
Learn more
Effects of vitamin E supplementation on lipid peroxidation and color retention of salted calf muscle from a diet rich in polyunsaturated fatty acids
פרסום מדעי
Learn more
מחקר ופיתוח של מוצרי בריאות - המעבדה לכימיה וביוכימיה של מזון
פרסום מדעי
Learn more
The effect of vitamin E administration on the meat color stability of locally produced beef
פרסום מקצועי
Learn more
The effect of supplementing vitamin E on the stability of meat color
פרסום מקצועי
Learn more
Research report
"Healthy" red meat
416-0471-02
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Research report
נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
You may also be interested in