נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
לימוד הגורמים המעודדים יצירת נקודות שחורות בכרוב סיני והדרכים למניעתן
Back to search
Previous item
Next item
Principal Investigator :
Aharoni, Nehemia
;
.
Principal Investigator :
Partner :
Bar-Yosef, Bnayahu
;
.
Other researchers :
צפריר, גדי
Year:
1997
Project number :
406-0765-97
Link :
לימוד הגורמים המעודדים יצירת נקודות שחורות בכרוב סיני והדרכים למניעתן
Research Foundation:
Ministry of Agriculture - Chief Scientist
Domain :
Food Products: Safety, security, quality (domain)
;
.
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
Editors' remarks:
Brassica rapa
plant diseases and disorders
Show More
Related Content
More details
ID:
896
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
18/03/2018 17:34
You may also be interested in
הפרגה בצמחי כרוב סיני והשפעת תנאי גידול השתילים
מסמך מורשת
Learn more
The effect of saline water irrigation on three blockhead crops
מסמך מורשת
Learn more
Chinese cabbage
מסמך מורשת
Learn more
Weed control in seeded Chinese cabbage
מסמך מורשת
Learn more
Herbicide trials in transplanted Chinese cabbage
מסמך מורשת
Learn more
Weed control in planted Chinese cabbage
מסמך מורשת
Learn more
Research report
לימוד הגורמים המעודדים יצירת נקודות שחורות בכרוב סיני והדרכים למניעתן
צפריר, גדי
406-0765-97
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Research report
You may also be interested in