נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
Hello
Guest
Logout
Login
New item
Home
Bookmarks
Saved Searches
Index
Advanced Search
English
Quick User Guide
A detailed user guide
Advanced Search
Syntax
Search...
Volcani treasures
About
Terms of use
Manage
Community:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
Powered by ClearMash Solutions Ltd -
ייצור זרעי פטרוזיליה מסולסלת כמוצר לוואי של גידולה כתבלין יבש
Back to search
Previous item
Next item
Principal Investigator :
Principal Investigator :
אפרת, יורי
Partner :
Dudai, Nativ
;
.
Katzir, Irena
;
.
Putievsky, Eli
;
.
Sa'adi, Doya
;
.
Other researchers :
Year:
1997
Project number :
870-0871-97
Link :
ייצור זרעי פטרוזיליה מסולסלת כמוצר לוואי של גידולה כתבלין יבש
Research Foundation:
Ministry of Agriculture - Chief Scientist
Domain :
field crops
;
.
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
Editors' remarks:
Petroselinum crispum
spices
Show More
Related Content
More details
ID:
961
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
18/03/2018 17:34
You may also be interested in
Senescence-related protease: isolation and characterization of the enzyme and cloning of the gene
דוח מחקר
Learn more
Improving Microbial Safety of Fresh Produce Before and After Harvest
דוח מחקר
Learn more
מחלות חדשות בגן-הירק בישראל
מסמך מורשת
Learn more
Ethylene induced accumulation of lipid products fluorescent during senescence of parsley by a newly developed method
פרסום מדעי
Learn more
The state of the art in growing dry-leaf spice crops
מסמך מורשת
Learn more
An overview of the present situation with regard to umbelliferous seed spice crops
מסמך מורשת
Learn more
Research report
ייצור זרעי פטרוזיליה מסולסלת כמוצר לוואי של גידולה כתבלין יבש
אפרת, יורי
870-0871-97
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Research report
You may also be interested in