נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שיפור יציבות הצבע בבשר בקר מגידול מקומי
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
קנר, יוסף
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
חוקרים נוספים :
שנה:
1998
מספר תוכנית :
416-0437-98
קישור לפרסום :
שיפור יציבות הצבע בבשר בקר מגידול מקומי
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
בקר לבשר (תחום)
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
איכות המזון
בקר לבשר
בשר
ויטמינים
חיי מדף
חמצון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
1096
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:35
אולי יעניין אותך גם
שיפור איכות בשר בקר מגידול מקומי בהיבט הבריאותי
דוח מחקר
קראו עוד
הגברת הכשרות בעגלי פיטום
דוח מחקר
קראו עוד
איכות בשר בקר המשווק בארץ ממקורות שונים
דוח מחקר
קראו עוד
ניתוח ארוך טווח של הביצועים המקצועיים של עדרי בקר לבשר במרעה
דוח מחקר
קראו עוד
השפעת האבסת ויטמין E על יציבות צבע הבשר
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת האבסת ויטמין E על יציבות צבע הבשר
פרסום מקצועי
קראו עוד
דוח מחקר
שיפור יציבות הצבע בבשר בקר מגידול מקומי
416-0437-98
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם