שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
שיפור יציבות הצבע בבשר בקר מגידול מקומי
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
קנר, יוסף
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
חוקרים נוספים :
שנה:
1998
מספר תוכנית :
416-0437-98
קישור לפרסום :
שיפור יציבות הצבע בבשר בקר מגידול מקומי
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
בקר לבשר (תחום)
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
איכות המזון
בקר לבשר
בשר
ויטמינים
חיי מדף
חמצון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
1096
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:35
אולי יעניין אותך גם
שיפור איכות בשר בקר מגידול מקומי בהיבט הבריאותי
דוח מחקר
קראו עוד
Lipid peroxidation and coupled vitamin oxidation in simulated and human gastric fluid inhibited by dietary polyphenols: Health implications
פרסום מדעי
קראו עוד
Metals and O2 in initiation and prevention of lipid oxidation in muscle tissue
דוח מחקר
קראו עוד
השפעת האבסת ויטמין E על יציבות צבע הבשר
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת האבסת ויטמין E על יציבות צבע הבשר
פרסום מקצועי
קראו עוד
מיוגלובין - NO כמעכב חמצון ליפידים
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
שיפור יציבות הצבע בבשר בקר מגידול מקומי
416-0437-98
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם