נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
קביעת דרכים לייצור בשר בקר דיאטטי, עשיר בחומצות שומן רב-אל-רוויות
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
הולצר, צבי
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אהרוני, יואב
;
.
אורלוב, אלה
;
.
חוקרים נוספים :
סקלן, דוד
שנה:
2000
מספר תוכנית :
360-0081-00
קישור לפרסום :
קביעת דרכים לייצור בשר בקר דיאטטי, עשיר בחומצות שומן רב-אל-רוויות
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
בקר לבשר (תחום)
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
בקר לבשר
בשר
הזנת בעלי חיים
חומצות שומן
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
1191
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:36
אולי יעניין אותך גם
שיפור איכות בשר בקר מגידול מקומי בהיבט הבריאותי
דוח מחקר
קראו עוד
האם יש קשר בין איכות הבשר למחירו בשיווק? השוואת תפוקות ואיכות בשר של עגלות ועגלים
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת הוספת הורמון גדילה אקסוגני על השקעת החלבון, ותכולת חומצות השומן הבלתי רוויות בבשר עגלים פריזיים-ישראליים
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת האבסת ויטמין E על יציבות צבע הבשר
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת האבסת ויטמין E על יציבות צבע הבשר
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת הכללת גרעיני פשתן במנות פיטום בשתי רמות אנרגיה על הרכב השומנים בבשר
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
קביעת דרכים לייצור בשר בקר דיאטטי, עשיר בחומצות שומן רב-אל-רוויות
סקלן, דוד
360-0081-00
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם