נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעות הדדיות בין בקטריוצינים שונים והשימוש בהם כחומרי שימור טבעיים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
גולופ, נתן
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
חוקרים נוספים :
שנה:
2002
מספר תוכנית :
416-0479-02
קישור לפרסום :
השפעות הדדיות בין בקטריוצינים שונים והשימוש בהם כחומרי שימור טבעיים
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
איכות תוצרת חקלאית (תחום)
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
איכות המזון
בטיחות מזון
חיידקים
טכנולוגיה של מזון
מיקרוביולוגיה של מזון
פפטידים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
1217
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:36
אולי יעניין אותך גם
פיתוחים טכנולוגיים להגברת כושר ההשתמרות של תבליני עלה טריים לייצוא
דוח מחקר
קראו עוד
הפחתת השימוש בכימיקלים בגרעינים מאוסמים: הדברת חרקי מחסן בעזרת חיידק אשר בודד מחיפושית הקמה (TRIBOLIUM CASTENEUM)
דוח מחקר
קראו עוד
לימוד מנגנוני נזק מבניים-מרקמיים ביולוגיים להבטחת איכות תמרים
דוח מחקר
קראו עוד
Unravelling the mode of action of ripening-specific MADS-box genes for development of tools to improve banana fruit shelf-life and quality
דוח מחקר
קראו עוד
Elucidating the Ripening Signaling Pathway in Banana for Improved Fruit Quality, Shelf-life and Food Security
דוח מחקר
קראו עוד
Characterization of bacteriocins produced by food-bioprocessing propionibacteria
דוח מחקר
קראו עוד
דוח מחקר
השפעות הדדיות בין בקטריוצינים שונים והשימוש בהם כחומרי שימור טבעיים
416-0479-02
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם