נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
לימוד כושר ההשתמרות של מלון ואבטיח באחסנה ממושכת, בחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא ולימוד היבטים הקשורים לירידה באיכות וטעם הפירות
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
פליק, אלעזר
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אלקלעי-טוביה, שרון
;
.
פרצלן, יעקב
;
.
רביד, עוזי
;
.
שלום, יבין
;
.
חוקרים נוספים :
עומר, שמשון
שנה:
2006
מספר תוכנית :
430-0006-06
קישור לפרסום :
לימוד כושר ההשתמרות של מלון ואבטיח באחסנה ממושכת, בחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא ולימוד היבטים הקשורים לירידה באיכות וטעם הפירות
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
איכות תוצרת חקלאית (תחום)
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
אבטיח
זנים (בוטניקה)
טיפול לאחר הקטיף
טכנולוגיה ואחסון
טעם
מלון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
16857
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:02
אולי יעניין אותך גם
השפעת MCP-1 על הבשלה, הזדקנות וטעם של מלון מטיפוס 'גליה'
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח שיטות לשיפור כושר ההשתמרות של פלפל באחסנה ממושכת, בחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא ולימוד ההיבטים הקשורים בארומה של הזנים באחסנה ממושכת
דוח מחקר
קראו עוד
לימוד כושר ההשתמרות של מלון ואבטיח באחסנה ממושכת, בחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא ולימוד היבטים הקשורים לירידה באיכות וטעם הפירות
דוח מחקר
קראו עוד
External, internal and sensory traits in Galia-type melon treated with different waxes
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעות 1-MCP על הבשלה, הזדקנות וטעם של מלון מטיפוס 'גליה'
דוח מחקר
קראו עוד
1-MCP and melon after harvest: optimal application and the influence on different cultivars
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
לימוד כושר ההשתמרות של מלון ואבטיח באחסנה ממושכת, בחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא ולימוד היבטים הקשורים לירידה באיכות וטעם הפירות
עומר, שמשון
430-0006-06
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם