נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הפריט הזה גנוז
שיפור חנטת פירות בתנאי חום על ידי שינוי מטבוליזם של סוכר במאבק ובגרגרי האבקה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
גרנות, דוד
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אלוני, בנימין
;
.
אלטחן, לביאה
;
.
פירון, נורית
;
.
פרסמן, איתן
;
.
קרני, לאה
;
.
שורצברג, דבורה
;
.
שקד, רחל
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2005
מספר תוכנית :
252-0220-05
קישור לפרסום :
שיפור חנטת פירות בתנאי חום על ידי שינוי מטבוליזם של סוכר במאבק ובגרגרי האבקה
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
ביוטכנולוגיה
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
חנטה
טמפרטורה
מטבוליזם
עגבנייה
עקת חום
פירות
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
16865
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:03
אולי יעניין אותך גם
בחינת טיפולים חדשים לשיפור חנטה בחום של עגבניות חממה
דוח מחקר
קראו עוד
לימוד המשמעות של צבירת עמילן ופירוקו במהלך התפתחות גרגרי אבקה בהקשר של שמירה על איכות האבקה בתנאי עקה כמכשיר לשיפור ההנבה בתנאי עקת חום
דוח מחקר
קראו עוד
שיפור חנטת פירות בתנאי חום על ידי שינוי מטבוליזם של סוכר במאבק ובגרגרי האבקה
דוח מחקר
קראו עוד
Ethylene is involved in maintaining tomato (Solanum lycopersicum) pollen quality under heat-stress conditions
פרסום מדעי
קראו עוד
אפיון מעורבות גנים בלתי ידועים, ייחודיים לאבקה, בהתמודדות גרגרי האבקה עם עקת-חום
דוח מחקר
קראו עוד
ייעול הייצור ושיפור איכות פקעות הבטטה-התמקדות בהגברת התפתחות ופעילות תאי "קמביום אנומאלי"
דוח מחקר
קראו עוד
דוח מחקר
שיפור חנטת פירות בתנאי חום על ידי שינוי מטבוליזם של סוכר במאבק ובגרגרי האבקה
252-0220-05
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם