נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הבקרה הגנטית המולקולרית והביוכימית של טעם הפרי בפלפל
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
פארן, אילן
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אופיר, רון
;
.
פליק, אלעזר
;
.
שפר, ארתור
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2015
מספר תוכנית :
261-0990
קישור לפרסום :
הבקרה הגנטית המולקולרית והביוכימית של טעם הפרי בפלפל
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
צמח היי-טק
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
גנטיקה
טעם
פלפל
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
17033
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:07
אולי יעניין אותך גם
זיהוי גנים להעלאת תכולת סוכרים ושיפור הטעם של פרי הפלפל
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח טיפוסי פלפל בעלי חיי מדף ארוכים ע"י שינוי בעבירות המים דרך הקליפה
דוח מחקר
קראו עוד
שיפור טעם הפרי ע"י אגירת חומצות בעגבנייה
דוח מחקר
קראו עוד
נזקי חום בפלפל, השפעתם על איכות הפרי, ערכו התזונתי ומציאת דרכים להתמודדות
דוח מחקר
קראו עוד
לקראת שיפור איכות פרי הפלפל: מיפוי גנים המבקרים שונות בתכולת מטבוליטים בעלי ערך בריאותי
דוח מחקר
קראו עוד
לימוד הבסיס הגנטי של שחור פיטם בפלפל
דוח מחקר
קראו עוד
דוח מחקר
הבקרה הגנטית המולקולרית והביוכימית של טעם הפרי בפלפל
261-0990
הבקרה הגנטית המולקולרית והביוכימית של טעם הפרי בפלפל
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם