נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שיפור איכות של פירות מנגו ע"י טיפולים בתמיסות חומציות לאחר הקטיף: הדברת מחלות ושיפור צבע ומראה הפרי
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
ליכטר, אמנון
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
כהן, יובל
;
.
פסיס, עדנה
;
.
פרוסקי, דב
;
.
קובילר, אילנה
;
.
חוקרים נוספים :
דינור, עמוס
שנה:
2009
מספר תוכנית :
430-0140
קישור לפרסום :
שיפור איכות של פירות מנגו ע"י טיפולים בתמיסות חומציות לאחר הקטיף: הדברת מחלות ושיפור צבע ומראה הפרי
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
אחסון ומדעי המזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
איכות המזון
הדברה
טיפול לאחר הקטיף
מנגו
צבע (בוטניקה)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
17066
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:07
אולי יעניין אותך גם
שיפור איכות מנגו מאוחסן ע"י שילוב של הברשה חמה ומווסתי צמיחה
דוח מחקר
קראו עוד
שמירת איכות פירות מנגו לאחר הקטיף, באחסון ובדרכי הייצוא
דוח מחקר
קראו עוד
הגברת עמידות בפירות מנגו כנגד מחלות באמצעות טיפולים פיזיקליים
דוח מחקר
קראו עוד
הביולוגיה וההדברה של גורמי ריקבון עוקץ בפירות סובטרופיים - אבוקדו ומנגו
דוח מחקר
קראו עוד
הפחתת השימוש בחומרי הדברה ושיפור כושר האחסון של פירות מנגו לאחר הקטיף
דוח מחקר
קראו עוד
חקר מנגנון ההתהוות של נזקי קליפה בפירות מנגו לאחר הקטיף
דוח מחקר
קראו עוד
דוח מחקר
שיפור איכות של פירות מנגו ע"י טיפולים בתמיסות חומציות לאחר הקטיף: הדברת מחלות ושיפור צבע ומראה הפרי
דינור, עמוס
430-0140
שיפור איכות של פירות מנגו ע"י טיפולים בתמיסות חומציות לאחר הקטיף: הדברת מחלות ושיפור צבע ומראה הפרי
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם