נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שיפור איכות של פירות מנגו ע"י טיפולים בתמיסות חומציות לאחר הקטיף: הדברת מחלות ושיפור צבע ומראה הפרי
חוקר ראשי :
ליכטר, אמנון
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
כהן, יובל
;
.
פסיס, עדנה
;
.
פרוסקי, דב
;
.
קובילר, אילנה
;
.
חוקרים נוספים :
דינור, עמוס
שנה:
2009
מספר תוכנית :
430-0140
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
אחסון ומדעי המזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
איכות המזון
הדברה
טיפול לאחר הקטיף
מנגו
צבע (בוטניקה)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
17066
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:07
אולי יעניין אותך גם
דוח מחקר
שיפור איכות של פירות מנגו ע"י טיפולים בתמיסות חומציות לאחר הקטיף: הדברת מחלות ושיפור צבע ומראה הפרי
דינור, עמוס
430-0140
שיפור איכות של פירות מנגו ע"י טיפולים בתמיסות חומציות לאחר הקטיף: הדברת מחלות ושיפור צבע ומראה הפרי
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם