נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שיפור איכות החלב המשווק ע"י הפחתת מס' התאים הסומטיים ונזקי חימצון הנוצרים ע"י רדיקלים חופשיים בחלב
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
סילניקוב, ניסים
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
מרין, עוזי
;
.
חוקרים נוספים :
לייטנר, גבי
שנה:
2005
מספר תוכנית :
354-0156-05
קישור לפרסום :
שיפור איכות החלב המשווק ע"י הפחתת מס' התאים הסומטיים ונזקי חימצון הנוצרים ע"י רדיקלים חופשיים בחלב
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
מדעי המזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
איכות המזון
חלב
נוגדי חמצון
רדיקלים חופשיים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
17759
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:22
אולי יעניין אותך גם
שיפור איכות החלב המשווק ע"י הפחתת מס' התאים הסומטיים ונזקי חמצון הנוצרים ע"י רדיקלים חופשיים בחלב
דוח מחקר
קראו עוד
The generation of ferryl or hydroxyl radicals during interaction of hemeproteins with hydrogen peroxide. - (from: Basic life sciences)
פרסום מדעי
קראו עוד
Antioxidants
פרסום מדעי
קראו עוד
שינויים החלים בהרכב ואיכות חלב בקר מחליבתו ברפת ועד לפסטורו במחלבה [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
שינויים בהרכב חלב כתוצאה מדלקת עטין תת-קלינית: חשיבותו לתעשיית החלב ולמחקר [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
שינויים בהרכב חלב בסוף התחלובה בפרות ועיזים והשפעתם על איכותו לתעשיית החלב [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
שיפור איכות החלב המשווק ע"י הפחתת מס' התאים הסומטיים ונזקי חימצון הנוצרים ע"י רדיקלים חופשיים בחלב
לייטנר, גבי
354-0156-05
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם