כרם זהר, בירגר ראובן, עבד אל-האדי פתחי, חנוך אהוד, יונס מוג'ירה
בחלק מכרמי השלחין של זיתים לשמן בישראל קיימת לעתים בעיית איכות בשמן, המתבטאת בחמיצות חריגה שאינה מאפשרת שיווק השמן כ’כתית מעולה’, פוגעת בפדיון ומעיבה על המשך פיתוח הענף. מטרת המחקר המסוכם להלן הייתה לאתר את הסיבות לבעיה.
עמ' 30-25, 33
מחקר זה בוצע בתמיכת קרן המדען הראשי של משרד החקלאות
(תכנית מחקר מס’ 203-0900)
כרם זהר, בירגר ראובן, עבד אל-האדי פתחי, חנוך אהוד, יונס מוג'ירה
בחלק מכרמי השלחין של זיתים לשמן בישראל קיימת לעתים בעיית איכות בשמן, המתבטאת בחמיצות חריגה שאינה מאפשרת שיווק השמן כ’כתית מעולה’, פוגעת בפדיון ומעיבה על המשך פיתוח הענף. מטרת המחקר המסוכם להלן הייתה לאתר את הסיבות לבעיה.
עמ' 30-25, 33
מחקר זה בוצע בתמיכת קרן המדען הראשי של משרד החקלאות
(תכנית מחקר מס’ 203-0900)