חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
Do saponins present in model systems and legume bread modulate cholesterol absorption in vitro and in vivo?
חוקר ראשי :
חוקר ראשי :
Kerem, Zohar; Vodovotz, Yael
חוקר משני :
בונפיל, דוד
;
.
חוקרים נוספים :
Schwartz, Steven J.; Faila, Mark
שנה:
2011
מספר תוכנית :
IS-4072-07
קרן מחקר:
BARD
תחום :
Food Products
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
הערות:
הערות לעורכים:
לחם
מזון בריאות
פחמימות
קטניות
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
35267
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
16/07/2018 09:43
אולי יעניין אותך גם
דוח מחקר
Do saponins present in model systems and legume bread modulate cholesterol absorption in vitro and in vivo?
Kerem, Zohar; Vodovotz, Yael
Schwartz, Steven J.; Faila, Mark
IS-4072-07
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
נגישות
menu      
אולי יעניין אותך גם