נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעות 1-MCP על הבשלה, הזדקנות וטעם של מלון מטיפוס 'גליה'
The influence of 1-MCP on ripening, senescence and favour of Galia type melon
חוקר ראשי :
פליק, אלעזר
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אלקלעי-טוביה, שרון
;
.
גל, שגיא
;
.
פרצלן, יעקב
;
.
רביד, עוזי
;
.
שלום, יבין
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2007
מספר תוכנית :
430-0048-07
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
ירקות
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
גליה
הבשלה
הזדקנות
חיי מדף
טעם
מלון
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
35601
עודכן לאחרונה:
23/10/2022 09:28
תאריך יצירה:
25/07/2018 14:54
אולי יעניין אותך גם
דוח מחקר
השפעות 1-MCP על הבשלה, הזדקנות וטעם של מלון מטיפוס 'גליה'
The influence of 1-MCP on ripening, senescence and favour of Galia type melon
430-0048-07
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם