נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
גורמים המשפיעים על הופעת קליפה גסה בפרי השמוטי (CITRUS Sinesis L Osbeac ) מתפתח
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1977
מקור הפרסום :
הפקולטה לחקלאות
מחברים :
ארנר, יאיר
;
.
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
גורן, רפאל
;
.
מונסליזה, שאול פאולו
;
.
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
גורמים המשפיעים על הופעת קליפה גסה בפרי השמוטי (CITRUS Sinesis L Osbeac ) מתפתח
תקציר:
העבודה בהדרכת פרופ' ש. מ. מונסליזה ופרופ' ר. גורן
הערות:
הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
Citrus sinensis [L.] Osbeck cv 'Shamouti'
הדרים
הדרים
שמוטי (תפוז)
תפוז
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
דיסרטציה
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
36739
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
23/08/2018 14:14
אולי יעניין אותך גם
השפעת אחסון בהרכבי אוויר שונים על תהליכים פיזיולוגיים בתפוז השמוטי Citrus sinensis L
פרסום מדעי
קראו עוד
התפתחות פרי השמוטי (Citrus sinesis l) וקשריה לתכולת הביופלבנואידים
פרסום מדעי
קראו עוד
גורמים חצוניים ופנימיים בנשירת עלי ת"ז שמוטי
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעות מווסתי צמיחה בפרדס והגנה בפני התנדפות לאחר הקטיף על התבלות הפרי מזן שמוטי באחסון ובמשלוח
פרסום מקצועי
קראו עוד
חקר מחלת הגומה השחורה ומחוללה על פרי ההדר
פרסום מקצועי
קראו עוד
רמת חומרי צמיחה אנדוגניים בפרי שמוטי גס וחלק וחיפוש דרכים להקטנת התופעה של קליפה גסה
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מדעי
גורמים המשפיעים על הופעת קליפה גסה בפרי השמוטי (CITRUS Sinesis L Osbeac ) מתפתח
העבודה בהדרכת פרופ' ש. מ. מונסליזה ופרופ' ר. גורן
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם
העבודה בהדרכת פרופ' ש. מ. מונסליזה ופרופ' ר. גורן