חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעות סוג הכנה ומועד הקטיף על איכות וטעם של פירות 'עליזה', זן הדרים חדש
מחבר :
גמליאל, בנימין
;
.
יניב, יוסי
;
.
כרמי, ניר
;
.
פורת, רון
;
.
מחברים נוספים:

קנוניץ, שוקי

כרך :
67 (5)
שנה:
2013
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
מינהל המחקר החקלאי (יחידה)
מעמוד:
46
עד עמוד:
49
(
סהכ עמודים:
4
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:

'עליזה’ הוא זן הדר חדש, תוצר הכלאה בין פומלו ‘צנדלר’ x מנדרינה ‘אורה’, הניחן בטעם מעולה, מראה וצבע ייחודיים, חוסר זרעים ומיציות רבה. הזן נטוע כבר בהיקף של כמה עשרות דונם, בעיקר בעמקי הצפון. במאמר זה מוצגות תוצאות בדיקות שנערכו בעונת 2012/13 לקביעת השפעות של סוג הכנה ומועד הקטיף על האיכות והטעם של פירות הזן החדש, וזאת על מנת לאפיין מדדים לצורך קטיף ושיווק של זן זה.

הערות:
הערות לעורכים:
אורה
הכלאה
מנדרינה מצויה
עליזה
פומלו
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
36762
עודכן לאחרונה:
02/07/2023 15:05
תאריך יצירה:
26/08/2018 11:03
אולי יעניין אותך גם
פרסום מקצועי
השפעות סוג הכנה ומועד הקטיף על איכות וטעם של פירות 'עליזה', זן הדרים חדש

קנוניץ, שוקי

67 (5)

'עליזה’ הוא זן הדר חדש, תוצר הכלאה בין פומלו ‘צנדלר’ x מנדרינה ‘אורה’, הניחן בטעם מעולה, מראה וצבע ייחודיים, חוסר זרעים ומיציות רבה. הזן נטוע כבר בהיקף של כמה עשרות דונם, בעיקר בעמקי הצפון. במאמר זה מוצגות תוצאות בדיקות שנערכו בעונת 2012/13 לקביעת השפעות של סוג הכנה ומועד הקטיף על האיכות והטעם של פירות הזן החדש, וזאת על מנת לאפיין מדדים לצורך קטיף ושיווק של זן זה.

פרסום מקצועי
נגישות
menu      
אולי יעניין אותך גם