נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת הציטוקינין סיפיון CPPU על הצטברות טאנינים בענבי ‘תומפסון’
מחבר :
דעוס, אבינועם
;
.
זוטחי, יוחנן
;
.
לוריא, סוזן
;
.
ליכטר, אמנון
;
.
מעוז, איתי
;
.
קפלונוב, טטיאנה
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
68
שנה:
2014
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
מעמוד:
18
עד עמוד:
21
(
סהכ עמודים:
4
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:

תצפיות ראשוניות הראו כי הטיפול בציטוקינין סיפיון ( CPPU ) בכרם גורם לעלייה בתחושת העפיצות בענבי מאכל. מטרת המחקר הייתה לבחון האם הפחתה ברמת ה- CPPU תאפשר הגדלת הענבים והפחתת העפיצות, וכיצד משפיע הטיפול על כמות הטאנינים, התרכובות הקשורות לתחושת העפיצות.

הערות:
הערות לעורכים:
CPPU
גפן / ענבים
טנינים
ציטוקינין
תומפסון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
36768
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
26/08/2018 11:10
אולי יעניין אותך גם
פרסום מקצועי
השפעת הציטוקינין סיפיון CPPU על הצטברות טאנינים בענבי ‘תומפסון’
68

תצפיות ראשוניות הראו כי הטיפול בציטוקינין סיפיון ( CPPU ) בכרם גורם לעלייה בתחושת העפיצות בענבי מאכל. מטרת המחקר הייתה לבחון האם הפחתה ברמת ה- CPPU תאפשר הגדלת הענבים והפחתת העפיצות, וכיצד משפיע הטיפול על כמות הטאנינים, התרכובות הקשורות לתחושת העפיצות.

פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם