נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת טיפולים בכרם על איכות שזרות האשכול לאחר הבציר
מחבר :
אוסטרובסקי, ויאצ'סלב
;
.
אלחנתי, ויקטור
;
.
זוטחי, יוחנן
;
.
לוריא, סוזן
;
.
ליכטר, אמנון
;
.
קפלונוב, טטיאנה
;
.
מחברים נוספים:

רבן, אייל; כרם, זהר

כרך :
65
שנה:
2011
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
מעמוד:
22
עד עמוד:
25
(
סהכ עמודים:
4
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:

החמה של שזרת האשכול לאחר הבציר יכולה להיגרם כתוצאה מאיבוד מים במהלך חיי המדף או כתוצאה מהשפעות שליליות של טמפרטורה גבוהה בתקופה זאת. מטרת המחקר הייתה לבחון את ההשפעה של גורמים נוספים, כמו ג'יברלין, ציטוקינין והשילוב ביניהם, על איכות השזרה והגרגר לאחר הבציר.

הערות:
הערות לעורכים:
אקלים
ג'יברלין
גפן / ענבים
ציטוקינין
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
36778
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
26/08/2018 11:23
פרסום מקצועי
השפעת טיפולים בכרם על איכות שזרות האשכול לאחר הבציר

רבן, אייל; כרם, זהר

65

החמה של שזרת האשכול לאחר הבציר יכולה להיגרם כתוצאה מאיבוד מים במהלך חיי המדף או כתוצאה מהשפעות שליליות של טמפרטורה גבוהה בתקופה זאת. מטרת המחקר הייתה לבחון את ההשפעה של גורמים נוספים, כמו ג'יברלין, ציטוקינין והשילוב ביניהם, על איכות השזרה והגרגר לאחר הבציר.

פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם