נגישות
menu      
חיפוש מתקדם

רבן, אייל; כרם, זהר

עלון הנוטע

החמה של שזרת האשכול לאחר הבציר יכולה להיגרם כתוצאה מאיבוד מים במהלך חיי המדף או כתוצאה מהשפעות שליליות של טמפרטורה גבוהה בתקופה זאת. מטרת המחקר הייתה לבחון את ההשפעה של גורמים נוספים, כמו ג'יברלין, ציטוקינין והשילוב ביניהם, על איכות השזרה והגרגר לאחר הבציר.

פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
השפעת טיפולים בכרם על איכות שזרות האשכול לאחר הבציר

רבן, אייל; כרם, זהר

65

החמה של שזרת האשכול לאחר הבציר יכולה להיגרם כתוצאה מאיבוד מים במהלך חיי המדף או כתוצאה מהשפעות שליליות של טמפרטורה גבוהה בתקופה זאת. מטרת המחקר הייתה לבחון את ההשפעה של גורמים נוספים, כמו ג'יברלין, ציטוקינין והשילוב ביניהם, על איכות השזרה והגרגר לאחר הבציר.

פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם