רבן, אייל; כרם, זהר
החמה של שזרת האשכול לאחר הבציר יכולה להיגרם כתוצאה מאיבוד מים במהלך חיי המדף או כתוצאה מהשפעות שליליות של טמפרטורה גבוהה בתקופה זאת. מטרת המחקר הייתה לבחון את ההשפעה של גורמים נוספים, כמו ג'יברלין, ציטוקינין והשילוב ביניהם, על איכות השזרה והגרגר לאחר הבציר.
רבן, אייל; כרם, זהר
החמה של שזרת האשכול לאחר הבציר יכולה להיגרם כתוצאה מאיבוד מים במהלך חיי המדף או כתוצאה מהשפעות שליליות של טמפרטורה גבוהה בתקופה זאת. מטרת המחקר הייתה לבחון את ההשפעה של גורמים נוספים, כמו ג'יברלין, ציטוקינין והשילוב ביניהם, על איכות השזרה והגרגר לאחר הבציר.