נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השתנות הטעם והארומה של פירות מנדרינה לאחר הקטיף
מחבר :
וייס, בתיה
;
.
טייטל, ציפורה
;
.
פורת, רון
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
64 (7)
שנה:
2010
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המחלקה לחקר תוצרת חקלאית לאחר הקטיף
מעמוד:
44
עד עמוד:
46
(
סהכ עמודים:
3
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:

בשנים האחרונות חלה ירידה מתמדת בביקוש לפירות הדר קשים לקילוף, כמו תפוזים ואשכוליות, ובמקביל חלה עלייה בצריכת קליפים. הבעיה במנדרינות היא שלאחר הקטיף נפגע טעמן, ומכאן גם חיי המדף שלהן קצרים. בעבודה זו בחנו השפעת טמפרטורות ומשך האחסון על השתנות טעמם של זני מנדרינה שונים לאחר קטיף.

הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
מנדרינה מצויה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
36799
עודכן לאחרונה:
21/06/2023 17:40
תאריך יצירה:
26/08/2018 12:44
אולי יעניין אותך גם
פרסום מקצועי
השתנות הטעם והארומה של פירות מנדרינה לאחר הקטיף
64 (7)

בשנים האחרונות חלה ירידה מתמדת בביקוש לפירות הדר קשים לקילוף, כמו תפוזים ואשכוליות, ובמקביל חלה עלייה בצריכת קליפים. הבעיה במנדרינות היא שלאחר הקטיף נפגע טעמן, ומכאן גם חיי המדף שלהן קצרים. בעבודה זו בחנו השפעת טמפרטורות ומשך האחסון על השתנות טעמם של זני מנדרינה שונים לאחר קטיף.

פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם