נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
חקר הפוטנציאל הארומטי של ענבי מאכל
Exploring the aromatic potential of table grapes
חוקר ראשי :
ליכטר, אמנון
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
בר, עינת
;
.
לוינסון, אפרים
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2017
מספר תוכנית :
20-14-0004 \ 430-0561-16
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
אחסון ומדעי המזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
ארומה
גפן / ענבים
טעם
מטבוליזם
מטבוליטים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
36880
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
27/08/2018 11:21
אולי יעניין אותך גם
דוח מחקר
חקר הפוטנציאל הארומטי של ענבי מאכל
Exploring the aromatic potential of table grapes
20-14-0004 \ 430-0561-16
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם