חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
מדדי מינימום לקטיף ושיווק זן הרימון ‘ 116 ’
מחבר :
מיוני-קירשנבאום, לינה
;
.
פורת, רון
;
.
מחברים נוספים:

קוסטו, יצחק

כרך :
67
שנה:
2013
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
מעמוד:
49
עד עמוד:
51
(
סהכ עמודים:
3
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:

לזן הרימון ‘ 116 ’ פרי גדול, אדום ויפה וטעם חמוץ-מתוק. הוא מבשיל מאמצע עד סוף ספטמבר, אך מגדלים נוטים לעתים לקטוף את הפרי בשלב בוסר, כאשר הוא חמוץ מאוד, מה שפוגע בהמשך המכירות והצריכה של הרימונים. במחקר זה נבחנו השינויים שחלו במדדי איכות שונים במהלך ההבשלה של פירות רימון מזן זה, במטרה לקבוע מדדי מינימום לקטיף ושיווק.

הערות:
הערות לעורכים:
הבשלה
קטיף
רימון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
36917
עודכן לאחרונה:
21/06/2023 15:11
תאריך יצירה:
27/08/2018 12:50
אולי יעניין אותך גם
פרסום מקצועי
מדדי מינימום לקטיף ושיווק זן הרימון ‘ 116 ’

קוסטו, יצחק

67

לזן הרימון ‘ 116 ’ פרי גדול, אדום ויפה וטעם חמוץ-מתוק. הוא מבשיל מאמצע עד סוף ספטמבר, אך מגדלים נוטים לעתים לקטוף את הפרי בשלב בוסר, כאשר הוא חמוץ מאוד, מה שפוגע בהמשך המכירות והצריכה של הרימונים. במחקר זה נבחנו השינויים שחלו במדדי איכות שונים במהלך ההבשלה של פירות רימון מזן זה, במטרה לקבוע מדדי מינימום לקטיף ושיווק.

פרסום מקצועי
נגישות
menu      
אולי יעניין אותך גם