קוסטו, יצחק
לזן הרימון ‘ 116 ’ פרי גדול, אדום ויפה וטעם חמוץ-מתוק. הוא מבשיל מאמצע עד סוף ספטמבר, אך מגדלים נוטים לעתים לקטוף את הפרי בשלב בוסר, כאשר הוא חמוץ מאוד, מה שפוגע בהמשך המכירות והצריכה של הרימונים. במחקר זה נבחנו השינויים שחלו במדדי איכות שונים במהלך ההבשלה של פירות רימון מזן זה, במטרה לקבוע מדדי מינימום לקטיף ושיווק.
קוסטו, יצחק
לזן הרימון ‘ 116 ’ פרי גדול, אדום ויפה וטעם חמוץ-מתוק. הוא מבשיל מאמצע עד סוף ספטמבר, אך מגדלים נוטים לעתים לקטוף את הפרי בשלב בוסר, כאשר הוא חמוץ מאוד, מה שפוגע בהמשך המכירות והצריכה של הרימונים. במחקר זה נבחנו השינויים שחלו במדדי איכות שונים במהלך ההבשלה של פירות רימון מזן זה, במטרה לקבוע מדדי מינימום לקטיף ושיווק.