נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
פסיפלורה: מרכיבים כימיים המשפיעים על טעם וארומת הפרי
מחבר :
גולדנברג, לבנת
;
.
פייגנברג, אולג
;
.
פסיס, עדנה
;
.
מחברים נוספים:

סמך, אלון

כרך :
67 (8)
שנה:
2013
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המחלקה לחקר תוצרת חקלאית לאחר הקטיף
מעמוד:
38
עד עמוד:
43
(
סהכ עמודים:
6
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:

פרי הפסיפלורה מאופיין בארומה וטעם אקזוטיים, כאשר מחקרים רבים כבר נערכו על החומרים הנדיפים התורמים לארומת המיץ. בעבודה זו מאופיינים שישה קווים חדשים של גידול זה, תוך השוואה לקו המסחרי המוכר ‘ Passion Dream ’ בעונות החורף והקיץ ובמהלך אחסון בקור וחיי מדף מבחינת צבע הקליפה, תכולת החומצה והסוכר, ייצור חומרים נדיפים וטעם הקווים השונים.

הערות:
הערות לעורכים:
אחסון בקירור
אחסון מזון
ארומה
פאשן דרים
שעונית
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
36944
עודכן לאחרונה:
21/06/2023 16:35
תאריך יצירה:
27/08/2018 14:09
אולי יעניין אותך גם
פרסום מקצועי
פסיפלורה: מרכיבים כימיים המשפיעים על טעם וארומת הפרי

סמך, אלון

67 (8)

פרי הפסיפלורה מאופיין בארומה וטעם אקזוטיים, כאשר מחקרים רבים כבר נערכו על החומרים הנדיפים התורמים לארומת המיץ. בעבודה זו מאופיינים שישה קווים חדשים של גידול זה, תוך השוואה לקו המסחרי המוכר ‘ Passion Dream ’ בעונות החורף והקיץ ובמהלך אחסון בקור וחיי מדף מבחינת צבע הקליפה, תכולת החומצה והסוכר, ייצור חומרים נדיפים וטעם הקווים השונים.

פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם