נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
צינון דובדבנים במטע במהלך הקטיף
מחבר :
ארבל, אברהם
;
.
ברק, מוטי
;
.
ויסבלום, אהרון
;
.
רגב, רפי
;
.
מחברים נוספים:

אייל יונאי

כרך :
64
שנה:
2010
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המכון להנדסה חקלאית
מעמוד:
34
עד עמוד:
36
(
סהכ עמודים:
3
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:

פירות הדובדבן לאחר קטיף רגישים מאוד לתנאי מזג האוויר. כיום הם ממתינים זמן רב במטע, וההמתנה הממושכת גורמת להשחרת העוקץ, להפסד משקל ולפגיעה במראה הפרי. נמצא, שהלחות היחסית הנמוכה היא הגורם העיקרי הפוגע באיכות הפרי, וכן טמפרטורת האוויר הגבוהה. הצעתנו הייתה לצנן את הפרי בעודו במטע.

הערות:
הערות לעורכים:
אקלים
דובדבן
קטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
37044
עודכן לאחרונה:
15/01/2023 11:58
תאריך יצירה:
28/08/2018 13:51
פרסום מקצועי
צינון דובדבנים במטע במהלך הקטיף

אייל יונאי

64

פירות הדובדבן לאחר קטיף רגישים מאוד לתנאי מזג האוויר. כיום הם ממתינים זמן רב במטע, וההמתנה הממושכת גורמת להשחרת העוקץ, להפסד משקל ולפגיעה במראה הפרי. נמצא, שהלחות היחסית הנמוכה היא הגורם העיקרי הפוגע באיכות הפרי, וכן טמפרטורת האוויר הגבוהה. הצעתנו הייתה לצנן את הפרי בעודו במטע.

פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם