נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שיפור איכות הבננה לאחר קטיף בעזרת מעכב האתילן MCP
מחבר :
בן-אריה, רוזה
;
.
פייגנברג, אולג
;
.
פסיס, עדנה
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
65
שנה:
2011
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המחלקה לחקר תוצרת חקלאית לאחר הקטיף
מעמוד:
18
עד עמוד:
22
(
סהכ עמודים:
5
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:

כל הבננות המשווקות בעולם נקטפות ירוקות ועוברות תהליך של הבחלה באתילן, הגורם להאצת תהליכי ההבשלה. לאחר ההבחלה מתחילות בעיות הזדקנות והופעת ריקבונות, כאשר חיי המדף של בננה בשלה קצרים ביותר – כחמישה ימים בלבד. בעבודה זו נבדקה האפשרות לשפר את איכות הבננות לאחר קטיף בעזרת MCP, מעכב פעולת האתילן.

הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
אתילן
בננה
הבחלה
חיי מדף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
37063
עודכן לאחרונה:
15/01/2023 10:09
תאריך יצירה:
28/08/2018 15:15
אולי יעניין אותך גם
פרסום מקצועי
שיפור איכות הבננה לאחר קטיף בעזרת מעכב האתילן MCP
65

כל הבננות המשווקות בעולם נקטפות ירוקות ועוברות תהליך של הבחלה באתילן, הגורם להאצת תהליכי ההבשלה. לאחר ההבחלה מתחילות בעיות הזדקנות והופעת ריקבונות, כאשר חיי המדף של בננה בשלה קצרים ביותר – כחמישה ימים בלבד. בעבודה זו נבדקה האפשרות לשפר את איכות הבננות לאחר קטיף בעזרת MCP, מעכב פעולת האתילן.

פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם