נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הפריט הזה גנוז
איכות תחמיצים משקיים מחיטה שנקצרה בדרגות הבשלה שונות [תקציר בלבד]
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
וינברג, צבי
;
.
חן, יאירה
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
חוקרים נוספים :
סולומון, רן
שנה:
2006
מספר תוכנית :
421-0052-06
קישור לפרסום :
איכות תחמיצים משקיים מחיטה שנקצרה בדרגות הבשלה שונות [תקציר בלבד]
קרן מחקר:
קרן המחקר למדעי הבקר לחלב ולבשר
תחום :
אחסון ומדעי המזון
;
.
בעלי חיים
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
איכות המזון
בעלי חיים
הבשלה
הזנת בעלי חיים
חיטה
טכנולוגיה ואחסון
מספוא ומזון לבעלי חיים
פרות (בעלי חיים)
תחמיץ
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
37120
עודכן לאחרונה:
08/11/2023 14:25
תאריך יצירה:
04/09/2018 09:29
אולי יעניין אותך גם
השינויים הכימיים והתזונתיים שחלים בעת חשיפת תחמיצים לאוויר
דוח מחקר
קראו עוד
יחסי גומלין בין תרביות חיידקי חומצת חלב לתחמיצים וחיידקי כרס והשפעתם על שיפור ביצועי מעלי גירה [תקציר בלבד]
דוח מחקר
קראו עוד
כושר העמידות של תחמיצים שונים בתנאי חשיפה לאוויר [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השינויים שחלים בתחמיצים בעת חשיפה לאוויר [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת משך האחסון של תחמיצים על איכותם [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת הזזת תחמיצים על איכותם [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
איכות תחמיצים משקיים מחיטה שנקצרה בדרגות הבשלה שונות [תקציר בלבד]
סולומון, רן
421-0052-06
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם