מחקר רב מתבצע בחקלאות בתחומים רבים, בהם היבטי גידול ופיזילוגיה, הגנת הצומח, מדעי הקרקע ועוד, בעוד שתחום המחקר שלנו מסתכל על העשייה החקלאית דווקא מצד התוצר, קרי המזון, איכותו והשפעתו על חיינו ובריאותנו. היפוקרטס, אבי הרפואה, ציין כבר בשנת 400 לפנה"ס כי מזון ותרופה אחד הם ואכן, האדם ער לעובדה שלמזונו השפעה מכרעת על בריאותו. בשנים האחרונות מתפרסמים חדשות לבקרים מחקרים העוסקים בחשיבותו הבריאותית של מזון זה או אחר ומעוררים עניין רב. הצרכן של היום מודע יותר מאי פעם לתכונות מקדמות בריאות של מזון זה על פני אחר וגם מוכן לשלם יותר עבורו..
מחקר רב מתבצע בחקלאות בתחומים רבים, בהם היבטי גידול ופיזילוגיה, הגנת הצומח, מדעי הקרקע ועוד, בעוד שתחום המחקר שלנו מסתכל על העשייה החקלאית דווקא מצד התוצר, קרי המזון, איכותו והשפעתו על חיינו ובריאותנו. היפוקרטס, אבי הרפואה, ציין כבר בשנת 400 לפנה"ס כי מזון ותרופה אחד הם ואכן, האדם ער לעובדה שלמזונו השפעה מכרעת על בריאותו. בשנים האחרונות מתפרסמים חדשות לבקרים מחקרים העוסקים בחשיבותו הבריאותית של מזון זה או אחר ומעוררים עניין רב. הצרכן של היום מודע יותר מאי פעם לתכונות מקדמות בריאות של מזון זה על פני אחר וגם מוכן לשלם יותר עבורו..