נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
בחינת האפקט של תוספת קרוטן למנה כולית של חולבות על רכוז החל"צ בחלב
מחבר :
בן גדליה, דניאל
;
.
יוסף, אדית
;
.
מירון, יהושע
;
.
ניקבחת, משה
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
שנה:
0
מאגר מידע:
יחידה:
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:

המרכיב המשמעותי הקיים בירק ונעלם בשימור הוא הקרוטן. המבנה הכללי של מולקולת הקרוטן הוא: שרשרת אליפטית מצומדת לכל אורכה שבשני קצותיה טבעות משושות. העלמות הקרוטן בשימור ומערכת הקשרים המצומדים שלאורך השרשרת האליפטית, הביאו למחשבה שיתכן והקרוטן ממלא תפקיד כלשהו בהגברת ייצור  חל"צ החלב כאשר הפרות ניזונות על מרעה ירוק. מטרת העבודה הייתה לבחון האם תוספת קרוטן למנה כולית של חולבות לרמה המצויה בירק, תגרום לעליה בריכוז החל"צ בחלב.

הערות:
הערות לעורכים:
בקר לחלב
הזנת בעלי חיים
הרכב המזון
חומצות שומן
חליבה
קרוטנואידים
תנובת חלב
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
39662
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
27/03/2019 13:11
אולי יעניין אותך גם
פרסום מקצועי
בחינת האפקט של תוספת קרוטן למנה כולית של חולבות על רכוז החל"צ בחלב

המרכיב המשמעותי הקיים בירק ונעלם בשימור הוא הקרוטן. המבנה הכללי של מולקולת הקרוטן הוא: שרשרת אליפטית מצומדת לכל אורכה שבשני קצותיה טבעות משושות. העלמות הקרוטן בשימור ומערכת הקשרים המצומדים שלאורך השרשרת האליפטית, הביאו למחשבה שיתכן והקרוטן ממלא תפקיד כלשהו בהגברת ייצור  חל"צ החלב כאשר הפרות ניזונות על מרעה ירוק. מטרת העבודה הייתה לבחון האם תוספת קרוטן למנה כולית של חולבות לרמה המצויה בירק, תגרום לעליה בריכוז החל"צ בחלב.

פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם