שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
אבולוציה מולקולרית של אגירת סוכרוז בפרי עגבניה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
2009
מקור הפרסום :
הפקולטה לחקלאות
מחברים :
מוי, מיכל
;
.
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
שפר, ארתור
;
.
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
אבולוציה מולקולרית של אגירת סוכרוז בפרי עגבניה
תקציר:
בהדרכת דר' ארתור שפר, דר' נעמי אורי
הערות:
הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
איכות המזון
גנטיקה מולקולרית
עגבנייה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
דיסרטציה
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
41117
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
30/05/2019 11:35
אולי יעניין אותך גם
שיפור החנטה ואיכות הפרי של עגבניות חממה ותעשיה באמצעות החדרת גן לפרתנוקרפייה
דוח מחקר
קראו עוד
Increasing Starch Accumulation via Genetic Modification of ADP-glucose Pyrophosphorylase
דוח מחקר
קראו עוד
Sucrose Metabolism in Developing Fruits of Cultivated and Lycopersicon Species
דוח מחקר
קראו עוד
Sucrose Metabolism in Developing Fruits of Cultivated and Lycopersicon Species
דוח מחקר
קראו עוד
Genetic and biochemical characterization of fructose accumulation : A strategy to improve fruit quality
דוח מחקר
קראו עוד
זיהוי ואפיון גנטי מולקולרי ופיזיולוגי של גן עיקרי האחראי להופעת מיקרו-סדקים ואיבוד מים בפרי העגבניה
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
אבולוציה מולקולרית של אגירת סוכרוז בפרי עגבניה
בהדרכת דר' ארתור שפר, דר' נעמי אורי
פרסום מדעי
בהדרכת דר' ארתור שפר, דר' נעמי אורי
אולי יעניין אותך גם