שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
אנטיביוטיקה בחלב
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1964
סהכ עמודים:
5
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
גורדין, סלעי
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
מכון וולקני לחקר החקלאות (יחידה)
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך מד, עמ' 1551-1547
הערות לעורכים:
Antibiotics
בטיחות מזון
בקר
חלב
מיקרוביולוגיה של מזון
פרות (בעלי חיים)
תרופות
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
41865
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
25/06/2019 11:25
אולי יעניין אותך גם
עוד על הקשר בין אחוז השומן ואחוז החלבון בחלב
מסמך מורשת
קראו עוד
הגמעת בני-בקר בחלב שאינו ראוי לשיווק מפרות שטופלו באנטיביוטיקה ובחומרים אחרים
מסמך מורשת
קראו עוד
ביקרבונאט הנתרן לשיפור נצילות המזון ולהגדלת שיעור השומן בחלב
מסמך מורשת
קראו עוד
תירס לפרות-חלב - כירק או כתחמיץ? א) ההשפעה על הצריכה ועל תכולת השומן בחלב
מסמך מורשת
קראו עוד
רעייה בשדות של אחרים [מקבץ ידיעות על מחקרים בחו"ל]
מסמך מורשת
קראו עוד
רעייה בשדות של אחרים [מקבץ ידיעות על מחקרים בחו"ל]
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
אנטיביוטיקה בחלב
כרך מד, עמ' 1551-1547
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם