נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השראת יצירת אנטוציאנין לצורך הגברת עמידות, הקטנת פחתים ושיפור איכות פרי המנגו
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
אלקן, נעם
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אורן-שמיר, מיכל
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2018
מספר תוכנית :
4300592-18
קישור לפרסום :
השראת יצירת אנטוציאנין לצורך הגברת עמידות, הקטנת פחתים ושיפור איכות פרי המנגו
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
אחסון ומדעי המזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
anthocyanin
Colletotrichum gloeosporioides
אחסון מזון
מנגו
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
42283
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
09/07/2019 11:16
אולי יעניין אותך גם
Increased anthocyanin and flavonoids in mango fruit peel are associated with cold and pathogen resistance
פרסום מדעי
קראו עוד
Induction of red skin and improvement of fruit quality in ‘Kent’, 'Shelly' and ‘Maya’ mangoes by preharvest spraying of prohydrojasmon at the orchard
פרסום מדעי
קראו עוד
Induced defense response in red mango fruit against Colletotrichum gloeosporioides
פרסום מדעי
קראו עוד
Anthocyanin in mango fruit peel is associated with cold and pathogen resistance
פרסום מדעי
קראו עוד
Preharvest Application of Phenylalanine Induces Red Color in Mango and Apple Fruit’s Skin
פרסום מדעי
קראו עוד
Revealing the mode of action of Phenylalanine application in inducing fruit resistance to fungal pathogens
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
השראת יצירת אנטוציאנין לצורך הגברת עמידות, הקטנת פחתים ושיפור איכות פרי המנגו
4300592-18
השראת יצירת אנטוציאנין לצורך הגברת עמידות, הקטנת פחתים ושיפור איכות פרי המנגו
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם