שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
שמירת איכותו ובריאותו של פרי ההדר הקטוף: תמציות מחקרים של המחלקה לאחסון, מינהל המחקר החקלאי
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1982
סהכ עמודים:
9
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך סב, עמ' 1218-1210
הערות לעורכים:
אחסון מזון
אלטרנריה
הבחלה
חיי מדף
טיפול לאחר הקטיף
טכנולוגיה ואחסון
מחלות ופגעים בצמחים
פגיעות לאחר הקטיף
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
ריקבונות בצמחים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
45599
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
22/12/2019 12:41
אולי יעניין אותך גם
בחינת השפעת איוד אלקטרוליטי על איכות הדרים לאחר הקטיף
דוח מחקר
קראו עוד
ספיגת אורתו-פנילפנול על ידי פירות הדר שחוטאו בתמיסות סודיום אורתו-פנילפנאט, בשיטת הקצף
מסמך מורשת
קראו עוד
הפחתת מינונים של חומרי החיטוי תב"ז ואימזליל ויעילותם במניעת ריקבונות ופגמים בפרי הדר לאחר הקטיף
פרסום מקצועי
קראו עוד
בטיחות השימוש באורתו-פניל-פנול בחיטוי פרי הדר קטוף נגד ריקבונות
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת מועד החיטוי על יעילותו
פרסום מקצועי
קראו עוד
הדברת עובש בפרי הדר קטוף
פרסום מקצועי
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
שמירת איכותו ובריאותו של פרי ההדר הקטוף: תמציות מחקרים של המחלקה לאחסון, מינהל המחקר החקלאי
כרך סב, עמ' 1218-1210
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם