נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שמירת איכותו ובריאותו של פרי ההדר הקטוף: תמציות מחקרים של המחלקה לאחסון, מינהל המחקר החקלאי
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1982
סהכ עמודים:
9
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך סב, עמ' 1218-1210
הערות לעורכים:
אחסון מזון
אלטרנריה
הבחלה
הדרים
חיי מדף
טיפול לאחר הקטיף
טכנולוגיה ואחסון
מחלות ופגעים בצמחים
פגיעות לאחר הקטיף
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
45599
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
22/12/2019 12:41
אולי יעניין אותך גם
The Effect of Calcium in Fruit Cell Wall and Plasmalemma during Storage and Ripening
דוח מחקר
קראו עוד
שמירת טריות ענבים בעזרת מטא-ביסולפיט
מסמך מורשת
קראו עוד
The role of calcium in fruit ripening and in alleviating post-harvest physiological disorders
דוח מחקר
קראו עוד
Production, regulation and mode of action of ethylene in fruit ripening, senescence, and decay
דוח מחקר
קראו עוד
שמירת בריאות פירות נשירים באחסנה - תמציות מתוך הדו"ח התלת-שנתי של המחלקה לאחסון, מינהל המחקר החקלאי
מסמך מורשת
קראו עוד
עיכוב הבשלה בעגבניות באמצעות SmartFresh (1-MCP)
פרסום מקצועי
קראו עוד
מסמך מורשת
שמירת איכותו ובריאותו של פרי ההדר הקטוף: תמציות מחקרים של המחלקה לאחסון, מינהל המחקר החקלאי
כרך סב, עמ' 1218-1210
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם